Rabatt

Bel 0512-541629

CAMERA SYSTEMEN

Product
Informatie

Camerabeveiliging (cctv)

Holland Hekwerk is uw totaalleverancier voor hoogwaardige camerasystemen en overige beveiligingsproducten.
Onze productlijn omvat diverse productcategorieën, waaronder:

  • Camera's, zowel geschikt voor binnen als buiten, overdag en 's nachts
  • IP camerabeveiliging
  • Harddiskrecorders (DVR)
  • Netwerk opnamesystemen (NVR)
  • Cctv Beeldschermen
  • Diverse accessoires

Niet zelden wordt onze camerabeveiliging (CCTV) ingezet als aanvulling op bestaande alarminstallaties. U krijgt visuele ondersteuning, waardoor u bij een alarmmelding in staat bent uw locatie veilig te observeren. Vanzelfsprekend zijn onze beveiligingssystemen in staat om heldere opnamen te maken, zowel overdag als 's nachts.

Preventie is echter het primaire uitgangspunt. Een zichtbare plaatsing van camerabeveiliging vergroot het gevoel van veiligheid, voorkomt in een groot aantal gevallen incidenten en mocht er toch iets gebeuren, dan wordt dit opgenomen en kan gebruikt worden bij de opsporing en vervolging van de dader(s).

Montage

Vanzelfsprekend kunnen alle beveiligingssystemen door ons worden geïnstalleerd op locatie. Dit kunt u bij het gewenste pakket aangeven.

Camerabeveiliging voor particulieren

Of u nu uw woning, garagebox of boot wilt beveiligen, wij leveren ook voor u het geschikte systeem!
Op de website treft u een aantal standaardpakketten aan, deze voldoen in veel gevallen voor plaatsing rond een woning en zijn bovendien uitbreidbaar. Een camerasysteem op maat is natuurlijk ook mogelijk.

Camerabeveiliging voor bedrijven

Ook voor de beveiliging van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. 
Een aantal geschikte (uitbreidbare) standaardpakketten treft u op de website aan, maar alle configuraties zijn mogelijk. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel, of het nu een bedrijfspand, een jachthaven, industrieterrein of projectlocatie betreft.



Laatste update: Saturday, 24 February 2018 01:50