Rabatt

Bel 0512-541629

SIERHEKWERK

Product
Informatie

Sierhekwerk

Sierhekwerk voor iedereen

Over smaak valt niet te twisten. Wat voor de een mooi is, hoeft de ander niet mooi te vinden. Zo is dat met sierhekwerk ook. In overleg met u kunnen wij maken wat u wilt en wat ú mooi sierhekwerk vindt. Al ons hekwerk wordt zo gemaakt dat u er verder weinig tot geen onderhoud meer aan heeft.

Sierhekwerk assortiment

Er zijn veel verschillende soorten sierhekwerken. Veelal hebben ze, behalve dat het mooi staat, ook een functie. Het ene sierhekwerk moet kindvriendelijk zijn, het andere sierhekwerk moet uw veiligheid waarborgen en ook sierlijk blijven. Of een combinatie van deze. Sierlijk, kindvriendelijk én het moet de inbrekers buiten houden. Wat ook mogelijk is, is (sier)hekwerk dat op een afstand te openen en te sluiten is, waar camera beveiliging op mogelijk is en toch sierlijk moet blijven.

Niets is ons te gek wat sierhekwerk betreft! Onze website geeft u een indruk van alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van sierhekwerk en hekwerk in het algemeen. Mocht u meer informatie willen of meer willen weten over hekwerk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina of ons bellen op 0512-541629.Laatste update: Saturday, 24 February 2018 01:50